A forgatási idő összesen 1 óra. Kérjük legyen pontos, mivel óránként forgatunk! Az Önnek visszaigazolt forgatási időponton kívül másik időpontot nem tudunk biztosítani, ezért kérjük feltétlenül rögzítse azt a határidőnaplójába! Szerkesztőink felkészülten várják, ezért Önnek nem kell különösebben készülnie a forgatásra.

Díjmentes:  Videó Portréjának készítése Full HD minőségben, valamint az elkészült film bemutatása Magyarország első Videó Portré rendszerében.


A rendszerünkbe bekerülés ingyenes, de kizárólag ajánlás által lehetséges. Interjú esetén a forgatási dátumot leegyeztetjük, az elkészült filmet bemutatjuk egyedi jelszóval védett közös platformunkon.


Opcionális:  Az elkészült  film átadása szabad felhasználásra, DVD formátumban valamint a  videó platformunk teljeskörű használata: 190.000,- Ft + Áfa / 5 év. Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:Tonk Emil - Magyar Marketing Szövetség Ügyvezető Alelnöke
Maradandó értéket teremtünk! Célunk a pénzügyi alapjaink helyes felhasználása mellett, az ország különböző személyiségeinek emberi és szakmai arcának bemutatása a legmodernebb Digitális Film és Internet Technológia alkalmazásával! A létrehozott platformunk nagy segítséget nyújthat mindenkinek, a személyes és üzleti  kapcsolatteremtések terén, hiszen pontos és hiteles képet kaphat a filmeken szereplő egyénekről. Számos biográfia született eddig könyvek formájában, de egyik sem volt annyira maradandó mint a digitális média világa, ami egyben teljes képet ad az adott egyénről, valamint a felvételek minőségromlás nélkül  fennmaradhatnak a jelennek és az utókornak.
OTP Lakáslízing
"szinvonalas, profi munka"
Kyocera
"pontos és professzionális"
Retz Bútor
"gyors és kimondottan profi"
Manuel Caffé
"teljes elhivatottság"
Tevékenységünk leírása
Pidigi Hungaria
"szakmai hozzáértés"
Multi-Lingua
"kiváló minőség"
Nemzeti Tankönyvkiadó
"A film nagy tetszést aratott "
Montivíz
"tudásukkal teszik teljessé"
Extra 24K DVD film
40.000,- Ft + Áfa
BluRay - Full HD  film
60.000,- Ft + Áfa
info
Mi a célunk?
Pendrive Full HD film
50.000,- Ft + Áfa
Videó Portré Interjú
ingyenes
450

legyártott reklámfilm
"Mindenkinek maximálisan csak ajánlani tudom a PlusTvNews kezdeményezését, ez a kommunikáció jelene és a jövője! "

info
info
24K Gold
Special Edition
100 years Guarantee
PlusTvNews - Online Edition
Krausz Palota
1061 Budapest, Andrássy út 12.
Tel: 445-2164  Fax: 577-7300 
.
A földszinti recepción a Kolléganőink eligazítják, valamint elkísérik egészen a harmadik emeleti, liftből megközelíthető stúdióinkhoz.

Cím:
Krausz Palota - 1061 Budapest, Andrássy út 12.
Magyarország  Arcképcsarnoka
Nézze meg az eddigi szereplőket!
13203 Videó Portré egy helyen
Forgatási időpont betartása és felkészülés
A forgatási helyszín, stúdióink megközelítése
Minta film és egyéni weboldal
Vélemények
    1 darab saját díszdobozos 24K
    arany DVD, 100 év garanciával.
    5 évre a platform használata,
    hozzáférés az összes interjúhoz.
    5 évre szerkeszthető weboldal.
    Minták:  videoportre.hu/balogherika2
    vagy       videoportre.hu/botaildiko
    vagy      videoportre.hu/huberttibor

Opcionálisan rendelhető, felárak
Rendelések
Az elkészült filmet helyben, a forgatás alkalmával nézhetik meg. Pótforgatás és javító vágásokra, nincs lehetőség. Kérjük előre jelezze teljes rendelését. A forgatási napot követő utólagos megrendeléseket csakis 25% felárral tudjuk teljesíteni.
Bekerülés 
Ajánlás Alapján történik. Interjúalanyaink maximum 5 további személyt ajánlhatnak a platformba, ezek alapján döntünk a további meghívottak személyéről.
Riportalanyainkat a Magyar Rádió és TV volt bemondója, a média egyik ikonikus hangja Szalóczy Pál konferálja fel.

 
Krausz Palota
Épült: 1884
Tervezte: Quittner Zsigmond
Freskók: Lotz KárolyKrausz Palota Története

Információ
"Az Ön értékrendje
a Mi értékünk"

Online
Csapatunk - 2013

Nézze meg az eddigi szereplőket
PlusTvNews - Online Edition     Krausz Palota    1061 Budapest,  Andrássy út 12   Telefon: 445-2164    Fax: 577-7300   All rights reserved  -  Minden Jog Fenntartva ©
„Az ember hivatása, hogy megismerje az igazságot, szeresse a szépet, kívánja a jót, és cselekedje a legjobbat.” (Ludwig van Beethoven)
Köszönjük, hogy  portéfilmjével Ön is gazdagítja Magyarország Videós Arcképcsarnokát!

Válaszaim a filmben....
(Segítség számunkra, Nem kötelező kitölteni)
Krausz Palota  - Andrássy út 12 - Stúdióink helyszine
Autóval: Az Oktogonnál forduljon jobbra az Andrássy útra. Az Opera utáni első saroknál helyezkednek el a stúdióink, a Krausz Palotában. (1061 Budapest, Andrássy út 12)

TömegközlekedésselAz Opera kisföldalatti metróállomása egy percre van az épülettől, a Bajcsy-Zsilinszky úti metrómegálló 2 perc séta, illetve 10 perc sétányi távolságra van a Deák téri központi metróállomás. Gyalogosan mind az Opera és a Bajcsy-Zsilinszky út  felől meg tudja közelíteni az épületet.   (Krausz Palota  - 1061 Budapest, Andrássy út 12)Parkolás
„Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn.” (Gróf Széchenyi István)
Buzánszky Jenő a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett 49-szeres magyar válogatott labdarúgó, az Aranycsapat hátvédje, edző, sportvezető. 1943 és 1947 között MÁV-munkás, 1947–1978 között a Dorogi Szénbányák munkatársa.
Szalóczy Pál  - Kazinczy díjas rádió- és tévébemondó, riporter, újságíró. Jellegzetes orgánuma tette különösen alkalmassá a bemondói hivatásra, emellett narrátori és információs szövegek bemondását is leggyakrabban ő végezte el.
virtuális túra
3300 órányi saját produkciónk filmanyagának rövid bemutatása